Camera Musicae | Concert a Ca la Roser
15526
post-template-default,single,single-post,postid-15526,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Concert a Ca la Roser

Concert a Ca la Roser

 

 

Ja la tenim aquí, la nostra primera Audició de Música de Cambra . La Roser Vila serà la nostra amfitriona i el seu quadre Canyes Entramuntanades  ens acompanya. Els músics que participen: Tomas Fletxa, piano ;Oscar Vila, piano ; Maria Palou, piano; Bet Prats, violoncel ;Toti Camprubi, clarinet ; Manuel Parra, contrabaix; Josep Maria Perxes, clarinet; Rosa Maria Abella, flauta.

Amb Obres de: Tomas Fletxa, Maria Palou, FJ  Hydn, Justin Hurtwitz ,  Astor Piazolla i Alberto Ginastera.

 

No Comments

Post A Comment