Camera Musicae | Es un músic o és un actor ?
15552
post-template-default,single,single-post,postid-15552,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Es un músic o és un actor ?

Es un músic o és un actor ?

L’ actor amateur, en general, va aprenent a mesura que van fent, és l’experiència i el talent personal que li dona el bagatge per asumir cada vegada papers més arriscats. Però, com diu un col.lega, un  músic pot  incorporar-se demà mateix  en un grup de teatre amater per fer d’actor . Un actor, pot fer de músic demà mateix? Doncs  sembla que no. NOmés que sigui per fer veure com si toqués un instrument cal un entrenament extraordinari , com podreu deduir després de veure el video.  D’això és del que parlo , per fer música cal esmerçar molt temps (..i  diners)  abans no estas en condicions de pujar a l’escenari. Això és així.

No obstant això, és admirable la capacitat que tenen certs actors de fer veure que són músics.En aquest video on dos cellistes força reconeguts disseccionen, molt acuradament i de forma divertida,  les posicions de les mans dels actors a l’hora de tocar. Ep ! als que fan el paper “d’entessos”  també els donen una bona  repassada….

 

 

 

No Comments

Post A Comment