Camera Musicae | Avís Legal
15280
page-template-default,page,page-id-15280,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Avís Legal

La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc Web Cameramusicae.cat és propietat exclusiva de L’associació Amics de la Música de Cambra de Catalunya i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

 

Queda totalment prohibida qualsevol classe d’utilització del contingut d’aquest lloc Web, incloses la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment de Cameramusicae.cat.

 

Cameramusicae.cat es reserva tots els drets per a modificar, limitar o cancel·lar l’accés i continguts del web en qualsevol moment, no assumint responsabilitat alguna sobre la seva actualització. Així mateix, Cameramusicae.cat es reserva la facultat d’efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, podent fer ús de tal facultat sense previ avís.

 

Cameramusicae.cat exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d’informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per causa de problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Cameramusicae.cat o de webs de tercers.

 

Cameramusicae.cat garanteix l’absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Cameramusicae.cat. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l’exclusiva responsabilitat de Cameramusicae.cat, creada per a facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta així com per a informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment del disposat en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, l’usuari podrà en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Cameramusicae.cat enviant un e-mail a: info@cameramusicae.com

 

Cameramusicae.cat no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de procesadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d’obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.