Camera Musicae | Qui som
14953
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14953,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Amics de la Música de Cambra de Catalunya

Nascuda per a agitar el món de la música amateur

L’associació Amics de la Música de Cambra de Catalunya és un entitat no lucrativa que s’adreça  a qualsevol persona d’entre 18 i 99 anys que estimi la música i que practiqui, o no ,un instrument musical de forma amateur, també a ex-estudiants de música o  músics professionals jubilats que desitjin continuar amb la seva pràctica instrumental.

La nostra missió és estimular i encoratjar la pràctica de la música de cambra simplement pel gust de fer-ho, entre músics d’arreu, de totes les edats, i nivells fent que es trobin els uns amb els altres en formacions de cambra pel gust de fer música plegats, de compartir coneixements i experiències i sobretot, l’estima per la música. En definitiva, volem convertir-nos en una eina útil per a tots aquells músics amateurs que desitjin cultivar la música de cambra.

L’EQUIP

Bet blanc i negre

Bet Prats

Presidenta de l’Associació d’Amics de la Música de Cambra de Catalunya.

 

Col.labora  com a violoncel.lista amateur amb la Funcional Teatre de Figueres, amb el trio Dilettante i en un cicle de cançons per a soprano, piano i violoncel de la pianista figuerenca Maria Rosa Gratacós. Forma part de l’Orchestre Symphonique Regional Canet Roussillon Mediterrané a la Catalunya Nord. Ha participat regularment en seminaris de música de cambra a Alemanya, Luxemburg i Itàlia i França.

 

En tot moment ha compaginat la música amb l’apassionant món de la funció pública, en el si de l’Ajuntament de Figueres.

Jordi Montoliu

Director d’orquestra

Nascut a Badalona, va estudiar violí amb Jordi Cervelló i posteriorment a Holanda amb Emmy Verhey, i direcció d’orquestra amb Lutz Köhler a l’ESMUC.

Ha estat director assistent de l´orquestra i cor de la universitat d´Utrecht (1997-1999). A Badalona dirigí el juny de 2001 l´orquestra de cambra del Conservatori i el 2002 va fundar la Jove Orquestra de Cambra de Badalona.

Dirigeix tant grups amateurs com professionals com l’Oh!rquestra d’ex-alumnes del conservatori de Terrassa, l’Orquestra de Cambra de Sabadell, l’Orquestra Sinfony de l’escola EMAC de Barcelona o la cobla Marinada,  les cantates solidàries de Bach a Badalona i Camerart Orquestra de cambra del Maresme.

També ha dirigit tres òperes escenificades, “The Fairy Queen” de Purcell, “Carmen” de Bizet i “Il convito” de Cimarosa dins el projecte Òpera Jove.

jordi1

Si voleu unir-vos a nosaltres, teniu preguntes o necessiteu informació…