Camera Musicae | Workshop Orquestra de Cambra a Girona
14909
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14909,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

WORKSHOP ORQUESTRA DE CAMBRA

Monestir de Sant Daniel. Girona.

Sant Daniel és un antic municipi agregat a Girona el 1963. És a la vall del mateix nom, a l’est del barri vell de la ciutat i al peudemont de les Gavarres. El riu Galligants travessa la vall. Aquest antic municipi és un dels paratges naturals del municipi de Girona, amb una flora i una fauna molt riques i un bon nombre de fonts. Té, a més, un edifici singular, com és el monestir romànic de Sant Daniel.

Segons la tradició, Sant Daniel, monjo eremita armeni, morí decapitat a Arles de Provença l’any 888, durant el domini àrab. Els seus seguidors portaren el seu cos cap al sud per evitar que fos profanat. Arribats prop de Girona, l’enterraren en la solitud de l’aleshores anomenada vall Tenebrosa on aviat començà la veneració de les seves despulles i s’hi edificà una petita església i Sant Daniel fou ben aviat la parròquia dels pocs habitants que comptava la vall.

El monestir de Sant Daniel es troba al barri de Sant Daniel, molt prop del centre de la ciutat de Girona. L’edifici és declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

El cenobi de la comunitat de monges benedictines del Monestir de Sant Daniel de Girona es fundà el 915 a partir de la venda de l’alou de Sant Daniel a la comtessa Ermessenda i el seu espòs, el comte Ramon Borrell. El 2015 aquesta entitat va rebre la Creu de Sant Jordi “per a ser l’única benedictina femenina de Catalunya que resideix al mateix lloc on va néixer, integrada el 2015 per set monges que compten amb un ampli suport social i promouen el paper del monestir com a referent de patrimoni i impulsor de cultura”.

Hostatgeria

La situació de l’hostatgeria ofereix la possiblitat d’allotjar-se en un entorn natural a només de 10 minuts a peu del cor de Girona. Tanmateix, hi ha una parada d’autobús (linea 11) al costat del Monestir.

Workshop orquestra de cambra
del 26 d’agost a l’1 de setembre de 2018

WORKSHOP ORQUESTRA DE CAMBRA

del 26 d’agost a l’1 de setembre de 2018

Opció A

Repertori orquestra de  corda

A Vivaldi – concerto grosso en re menor op.3 num.11

W A Mozart – divertimento en Re major KV136

E W Elgar – serenata per cordes en mi menor op.20

B Bartok – danses romaneses / Britten – sarabanda de la simple symphony

L Anderson – Plink, plank, plunk

 

Instrumentistes necessaris:

Violí I 4

Violí II 4

Viola 3

Cello 2

Contrabaix 1

Opció B

Repertori orquestra de corda i vent

G F Handel – Obertura òpera Esther

W A Mozart – Simfonia 25

E Grieg – Suite núm.1 de Peer Gynt

P I Txaikovsky – Fragments de ballets :el Llac dels cignes, Trencanous

 

Instrumentistes necessaris

Violí I 4

Violí II 4

Viola 3

Cello 2

Contrabaix 1

1 flauta

2 oboès

1 fagot

2 trompes

 

En funció del nombre d’inscripcions  s’optarà per un programa o altre i en funció del nombre d’ inscripcions d’instrumentistes de corda cap la possibilitat d’incorporar més instrumentistes de vent (una flauta, un fagot, dos clarinets i dos trompetes)

Arribada el 26 d’agost a partir de les 17 hores. Sopar a les 20 hores.

Esmorzar a les 8.30 h
Dinar a les 13 hores
Sopar a les 20 hores.

Assajos diaris mati i tarda
El 29 d’agost es reservarà la tarda lliure o bé per a fer una visita cultural, excursió, etc.
Possibilitat d’organització espontània de trios, quartets, quintets durant el temps lliure.
1 de setembre el taller es clourà amb un concert públic a l’església de Sant Daniel i una festa de comiat.

Director d’orquestra : Jordi Montoliu

Caps de corda:  per determinar properament

L’hostatgeria disposa d’habitacions dobles i d’individuals, totes amb boniques vistes, amb un espai per treballar i amb accés a internet. També té accés a una part del jardí del monestir i està adaptada per a persones amb dificultats de mobilitat.Una zona de bugaderia amb safareig, rentadora i estenedor i planxa són també espais a disposició dels hostes. L’hostatgeria té una biblioteca propia. els banys són fora de les habitacions.

Des de Camera Musicae oferim un servei de recollida a l’aeroport de Girona per 20 € per trajecte. Feu constar en la vostra inscripció al curs.

Informació

http://www.girona-airport.cat/4/com_arribar_106928.html

enllaç horaris busos aeroport de Girona a Girona centre http://sagalesairportline.com/horaris-i-preus/girona

Linea 11 de bus que porta a Sant Daniel

http://www.girona.cat/bus/docs/L11.pdf

Els diumenges no circula !!!

Servei de taxi a Girona

http://www.aena.es/ca/aeroport-girona-costa-brava/taxi.html

El preu: 600 € que  inclou

Estada en habitació doble a compartir. Les habitacions individuals són limitades i dependran de la disposibilitat de l’allotjament.

Pensió completa.

Tutoria per músics professionals i experimentats.

És necessari fer un dipòsit previ de 300 € (que inclou una tarifa no reemborsable de 50 € en concepte de despeses de gestió) a ingressar després d’enviar el formulari d’inscripció i una vegada haguem confirmat si el curs es farà o no. Enviarem les partitures una vegada confirmada la celebració del curs i haguem rebut aquest dipòsit. La resta de l’import es pagarà el dia 26 d’agost en metàl.lic .

Cal omplir detalladament el formulari d’inscripció i en punt confirmem la reserva fer efectiu un dipòsit previ de 300 € (que inclou una tarifa no reemborsable de 50 € en concepte de despeses de gestió). La resta de l’import a pagar el mateix dia d’inici del curs.

Data límit per inscriure’t: 15 de juliol de 2018

Molt important: abans de fer la teva inscripció averigua quin és el teu nivell instrumental.

Veure cancel·lacions.

Si el participant cancel.la la seva inscripció una vegada ingressat el dipòsit previ i després de la data límit per a fer-ho, aquest es farà responsable de trobar un substitut i si això no fos possible el retorn del dipòsit previ és a discreció de l’organització.

En cap cas l’organització es farà càrrec de les despeses de reserves de viatges que els participants hagin pagat abans no haguem confirmat la celebració del curs.

El curs es portarà a terme amb un mínim de 15 participants. Si no hi ha suficients inscripcions l’organització pot decidir anul.lar el curs fins a 45 dies abans de la data prevista de l’inici del curs, en quin cas retornariem el total de l’import dipositat (300 €)

RESERVA LA TEVA PLAÇA